Goossens Stucwerken

Innovatieve akoestische oplossingen

Geluid is alomtegenwoordig. Het gevoel van een ruimte wordt in hoge mate bepaald door hoe we dat geluid in onze omgeving ervaren. Thuiswerken, koken of dineren met de familie. Er is meer rust en ontspanning als de ruimteakoestiek goed zit. Als je daarnaast bedenkt dat we gemiddeld zo’n tachtig procent van onze tijd binnen doorbrengen, dan snap je het belang van akoestiek.

Wij bieden innovatieve en flexibele akoestische systemen voor plafonds en wanden. Een belangrijk aspect van onze oplossingen is dat wij ze naadloos verwerken. Dit geeft architecten veel vrijheid in hun ontwerpen. In nagenoeg elk denkbaar ontwerp kunnen wij het gewenste akoestisch comfort realiseren.

Projecten

Foto's en verhalen uit de praktijk

Goossens Stucwerken - Paul Sloven (Art of Living) - Highlight - 2396

Paul Sloven

Goossens Stucwerken - Highlight - 2U5A6117

2U5A6070

Onze akoestische oplossingen zijn ook geschikt voor rondingen, gewelven en koepels. Over het hele oppervlak kunnen we het stucwerk naadloos verwerken.

Bas Goossens

Akoestisch stucwerk

Het installatieproces van akoestisch stukwerk

Voorbereiding van het oppervlak

Na controle van de ondergrond kunnen de systemen direct op beton of op een afgehangen constructie (minerale ondergrond) worden verlijmd.

Het verlijmen van de akoestische panelen

De gewenste akoestische panelen worden eenvoudig met een aangepaste lijm op de ondergrond verkleefd. Voor gebogen toepassingen worden ze ingesneden besteld of op de bouwplaats voorbereid.

Het vullen van de voegen

De voegen worden professioneel opgevuld en vervolgens glad geschuurd, zodat ze onzichtbaar zijn na het spanen van de afwerklaag.

Aanbrengen van de grondlaag

Aanbrengen, kammen en spanen. In deze eenvoudige stappen brengen ervaren installateurs de grondlaag aan.

Het aanbrengen van de eindlaag

Na voldoende droogtijd van de basislaag wordt de klant- en toepassingsspecifieke eindlaag van het tweelaagse systeem volgens dezelfde techniek aangebracht. Het resultaat is een verfijnd akoestisch werkzaam oppervlak.

Contact

Goossens Stucwerken
van Berghenstraat 2a
5482 GH Schijndel
Vind ons via Google Maps

Bas Goossens: 06 222 32 564
info@goossensstucwerken.nl