Goossens Stucwerken

Project voor Sloven Architectuur

Een fraaie villa met rieten kap, ruime tuin en een eigentijds interieur. Een open keuken en een living die samen in een dubbele L-vorm liggen. Achter in de L-vorm bevinden zich een loungehoek en een zithoek. Voorin kunnen de bewoners gezellig samenkomen aan de eettafel met hoekbank. In de woning hebben we een akoestisch plafond gerealiseerd, waardoor de open ruimtes niet galmen en extra comfortabel zijn. De kachel, tussen de keuken en het eetgedeelte voegt nog meer ambiance toe aan de sfeervolle woning.

Het is fijn werken als er zo tot in detail nagedacht is over een ontwerp. Vooral omdat Paul ook goed op de hoogte is van de mogelijkheden.

Bas Goossens

Foto's

Het project van Sloven Architectuur in beeld

Contact

Goossens Stucwerken
van Berghenstraat 2a
5482 GH Schijndel
Vind ons via Google Maps

Bas Goossens: 06 222 32 564
Kantoor: 073 549 5367
info@goossensstucwerken.nl